MINA VÅRIGA SKÖNHETSFAVORITER – Amanda Panahi

Amanda Panahi

MINA VÅRIGA SKÖNHETSFAVORITER

Inlägget innehåller annonslänkar!

 

 

Detta texturspray från Oribe köpte jag sist jag klippte mig, såå bra om ni gillar känslan av textur men inte för strävt. En favorit i badrumsskåpet den här våren, ger verkligen mitt hår lite mer stadga. 🙂

Denna foundation från Clarins måste jag fått i en goodie bag för minns ej att jag köpt, men wow så mycket jag tycker om den här produkten. Helt perfekt nu vår och sommar när man inte vill ha för täckande foundation, den ger en underbar lyster och är SPF 50. Toppen!.

Perfekt BUS från Cocoa Brown nu när man kan börja visa sina ben men då kanske vill ha lite färg, det som är det bästa är att jag behöver inte ha någon framförhållning då den jobbar på endast 1 timma. 🙂 Grymt!

Peeling från AK är en favorit året om, nu känns det extra skönt att få bort gammal torr hud och ge plats åt en fräsch liten sommarbränna och förhoppningsvis en lyster.

Den här produkten från Aco är en tanning ansiktskräm, den använder jag ovanpå min vanliga hudkräm, jobbar stegvis så du behöver inte oroa dig för att bli för brun eller få konstiga märken. 😛

Kram Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Hej! Första kommentaren, någongång ska den komma!! 🙂 Fråga tar du Aco krämen innan eventuellt smink då? PS är i dubai och älskar dina rekommendationer, dock är Okku stängt – blev helt paffa då jag jade bokat och fått det bekräfta.. men men blir bra ändå. Tack för en bra blogg!!