UNDERBAR DAG MED VÄNNER – Amanda Panahi

Amanda Panahi

UNDERBAR DAG MED VÄNNER

Gårdagen var en riktig pangdag! Busa, Louis och jag promenerade till parken vid Rosendal för lite lek. 🙂 Därefter mötte vi upp alla mamas och bebisar på Ulla Winbladh, ett stort gäng blev det minst sagt haha. Väldans mysigt och när småttingarna blev uttråkade bestämde vi oss för att fortsätta dagen på en filt i solen. Busa sprang omkring och bebisarna hängde på en filt. Min lilla somnade strax efter 14 vilket är mer än 2 timmar senare än hon brukar, hon vägrade somna innan dess. Eftersom hennes dagssömn blev så sent förstod vi att hon inte kommer somna 19, haha, gjorde det bästa av saken och åt en smarrig middag med Steffi, Jonas och Lykke på Villa Godthem. Perfekt för Busa som kunde springa omkring och leka för att sedan äta plättar och kolla Pippi. 21 somnar den där lilla Busan, men är det en underbar och solig dag får man rucka på rutinerna. 😉 Lär ju ändå blir lite sisådär med rutiner i sommar hihi. 🙈 Väldigt mysig dag med vänner!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Caroline

  Amanda jag skulle bli så tacksam för att veta vart du har köpt ditt super super fina snäck- halsband? Om du vill alltså 😊

  1. amandapanahi

   Hej Caroline,

   Det fick jag av Micki i 30-årspresent och det är från Sophie By Sophie. 😍