HEJ HELSINGBORG OCH MOMMO – Amanda Panahi

Amanda Panahi

Annons

HEJ HELSINGBORG OCH MOMMO

Hej alla fina,

Igår åkte Busa och jag till mommo i Helsingborg, var första gången sedan hon var spädis som jag flög ensam med henne, lite lätt stökigt med logistik, haha. Hon fick bära sin egen ryggsäck in på planet då jag bar vagn och min väska, men det gick strålande. 😍 Väl på plats släppte de av mig vid AK där jag gjorde Dermapen, därefter blev det naglar, haha passar på. Min kind har blivit katastrof senaste tiden så det var verkligen på tiden, tänker dessutom att jag gör någon madelpeeling eller liknande efter sommaren. Tror absolut stress varit en bidragande orsak till sämre hy men nu ska jag få bukt på detta.

Jag är egentligen här mest för att lämna av liten då mannen och jag ska iväg, men mysigt att ta några dagar hos mamma. 🙂 Ska bli mysigt att hänga med mannen några dagar även om vi kommer sakna en liten Busa!

Ikväll blir det grill på terassen, har verkligen längtat efter den under dessa varma dagar, tänk om man hade en sån i Sthlm. 🙈

Resa med en liten Busa! 😍 Hon älskar verkligen flygplan och går numera på planet själv, stod till och med i kön haha.

Så nöjd med naglarna. :)) Och utsikten går inte av för hackor!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons