HEJ FRÅN PROVENCE – Amanda Panahi

Amanda Panahi

HEJ FRÅN PROVENCE

Wow så underbart det är här! Vackra vyer och ett obeskrivligt lugn. När jag kom fram igår satte jag mig vid poolen och bara andades ut, har varit en tuffare period när det kommer till min stress och det här är som balsam för själen.

igår var vi inbjudna till en fantastisk middag i ett sommarhus i närheten av hotellet, wow på det med! Vilket ställe och så fint uppstyrt!

För tillfället ligger jag vid poolen, magiskt! Imorse blev det en lång frulle med S, till en bättre utsikt, satt med ett konstant leende på läpparna! Idag står bara slappa på min lista, läsa en bok vid poolen, äta en smarrig lunch och bara vara.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin

  Kan du länka till solhatten du hade på instagram. Fanns så många liknande på H&M. Vilken storlek har du i hatten? 🙂

 2. Sara

  Du ser alldeles fantastisk ut i den där klänningen!!! Skulle du möjligtvis kunna länka den? Tack för den bästa bloggen som finns!

  1. amandapanahi

   Tack snälla!! Min mamma köpte den i Spanien förra året så tror nog inte den finns kvar, men är från DKNY iaf. 🙂

   Kram kram