NÅGRA UNDERBARA DAGAR OCH EN DÅLIG BUSA – Amanda Panahi

Amanda Panahi

Annons

NÅGRA UNDERBARA DAGAR OCH EN DÅLIG BUSA

Bildreg från resan här ovan. 🙂 Jag känner mig väldigt lugn och lycklig efter den här magiska helgen. Lugnet stod verkligen i fokus, inga måsten fanns bara trevligheter. 🙂 Toppenbra resesällskap, hotell, mat, vin och poolhäng. 💯

Vi landade vid 23 igår, alltid dröm att sova i son egen säng, haha. Nu väntar jag mest på att Chloé ska komma hem från Helsingborg! Hon skulle ha kommit nu på förmiddagen men liten blev sjuk igår ikväll. :(( Började kräkas och fick feber, efter att ha ringt upplysningen åkte de in med henne. Kan säga att man är inte kaxig när man sitter på ett flyg i 2 timmar och inte har någon aning om vad som händer. Det var ingen fara med liten, hon charmade givetvis doktorn med bland annat en liten sångstund och grodhopp haha, klockan var alltså midnatt. Tokig liten Busa. 😂 Blev såklart för tidigt att åka på morgonen då hon sovit så lite inatt. Men i eftermiddag kommer hon vårt lilla hjärta, saknar henne men har inte alls varit någon jobbig saknad under resan, just nu är 4 dagar max för mig.

Nu ska jag packa upp och greja här hemma. 💗

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Camelle

  Varför åkte ni in med henne,feber och kräk låter som magsjuka. Tänkte om de va nåt speciellt? Krya på henne, söta tjejen!

  1. amandapanahi

   Hej,

   Hon var inte med oss utan hos sin mormor. De anade att hon fått värmeslag och ville ta det säkra före det osäkra. Tack! 🙂

   Kram

Annons