FULLSPÄCKAD VECKA OCH SOMMARKLÄDER – Amanda Panahi

Amanda Panahi

FULLSPÄCKAD VECKA OCH SOMMARKLÄDER

Inlägget innehåller annonslänkar!

Kan vi prata lite om rådande väder… Alltså har det ena under sommaren varit nästan 3 v med strålande sol och temperatur en bra bit över 20 grader!! Jag kan då inte minnas det. Brukar liksom komma ett högtryck på max 1 v men detta är fasen otroligt. 😍

Den här veckan är riktigt fullspäckad med roligheter. 🙂 Lillis har fortfarande feber så vi försöker undvika att vara ute så mycket det går pga hennes solsting, finns en baksida av det fina vädret också. Mycket men utomhus kan bli för mycket för småttingar trots kläder och keps. Hon är väldigt pigg nu men natten var tuff. Imorgon har jag ett event tillsammans med Philips Steamer på Nobis, så roligt! 😍 På torsdag har Petra lanseringsevent för sitt märke Adoore på Hallwylska och på fredag ska jag på presslunch på Ett Hem som Pillowtalk bjudit in till. Pillowtalk grundades bland annat av min mammas kompis Karin så det blir extra kul att gå på detta event. 🙂 De inriktar sig på kläder i kashmir och sängkläder i egyptisk bomull. Fick ett väldigt fint bedset av mamma därifrån i julklapp. Rolig vecka som avslutas med höjdpunkten, lilla älsklingen Lykkes dop! ❤❤❤

Här kommer lite sommarfavoriter. 🙂 Skorna Micki designat för Flattered är ta mig tusan de skönaste sandalerna jag någonsin burit, utan krydd. 😀

By Malina / River IslandFlattered x Forni / By Malina Bikbok / Ellos / Ellos / By Malina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Angelica

  Är du på väg att sluta blogga? Hoppas verkligen inte det men det är så få uppdateringar nu den senaste tiden:(

  1. amandapanahi

   Hej Elin,

   Åh jag hittade dom inte online. 🙁 Köpte i butik för en dryg vecka sedan. Hoppas du hittar.

   Kram