EVENT GÅNGER 2 – Amanda Panahi

Amanda Panahi

EVENT GÅNGER 2

Hej alla fina,

Den här veckan hade jag inte enbart ett eget event jag var inbjuden på en hel del skojigt, bland annat lanseringsevent för Petras märke Adoore på Hallwylska och en så härlig lunch tillsammans med Pillowtalk på Ett Hem. Inte helt lätt att gå på tre event på en veckan när man har liten, men just dessa ville jag verkligen inte missa så det fick jag helt enkelt lösa. 🙂

 

Micki och jag gör en bättre entre till torsdagens event. 😀

Ett glatt gäng tjejer, vädret gör det ju inte direkt tråkigare att gå på härliga tillställningar. 🙂

Snackade bort ett par timmar och spanade in Adoores mycket snygga plagg, tummen upp! så trevlig kväll Petra styrt. <3

Haha, i fredags råkade Micki och jag matcha, så kan det gå. 😛 Båda i nya favvoklänningen från just Adoore som vi haffat dagen innan. Ni hittar den HÄR (annonslänk), jag kör stl XS, skulle säga att de är normala i storlek. 🙂 Kände mig så fin!

Så mycket fina kashmirplagg att klämma på under fredagens lunchevent, Pillowtalk har även superfina sängkläder, spana in hemsidan vetja. 🙂 Det är som sagt min mammas väninna som grundat märket så jag tyckte det var extra kul att vara inbjuden till detta event. 🙂 S och jag fick sängkläder från dem i julklapp av mamma som ska invigas nu när sovrummet äntligen är klart! Väldigt härlig hotellkänsla kommer det bli.

Twins! <33

Maten var kanon och stämningen likaså. 🙂

Busa var med sin morbror i parken men kom förbi i slutet, inte kul för henne att hänga med på en långlunch så det löste sig toppen. 🙂 Älskade Busa kom och skulle snacka med alla tjejerna. Tack fina Mathilda och Pillowtalk för en bättre start på helgen! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Hej Amanda! Tack för all härlig inspiration du bjuder på!
  Var kommer dina fina blåvita byxor ifrån? Kram

  1. amandapanahi

   Hej Frida!

   Men åh tack! 💗 Dom är från 2ndday men hittade tyvärr ingenstans online. 🙁

   Kram kram

  1. amandapanahi

   Hej fina,

   Det är från Daisy Grace men dock föregående säsong, men spana in vetja, kan ju finnas kvar. 🙂

   Kram