90-ÅRSKALAS OCH MINA FAVVOPRODUKTER TILL CHLOÉ – Amanda Panahi

Amanda Panahi

90-ÅRSKALAS OCH MINA FAVVOPRODUKTER TILL CHLOÉ

Hej Hej,

Igår var Busa och jag på min farmors 90-årskalas. 😍 Mysigt! Igår var det för hennes vänner och de familjemedlemmar som kunde komma mitt på dagen. På lördag är det middag hemma hos farmor med hela släkten, 40 personer blir vi, nästan dubblats. Med allas respektive och det är numera 6 barnbarnsbarn. Ska bli väldans kul att träffa hela tjocka släkten. Chloé försökte febrilt bli kompis med min kusins dotter Linnéa igår, hon fyller 4 och var inte lika intresserad haha, flickan leka bilen, flickan borta, flickan äter tårta hörde jag typ 100 ggr, Chloé följde efter stackarn hela tiden. 😂 Kommer tycka det är väldigt kul med ännu fler större barn på lördag.

Igår blev det parken, barfota i sanden är en Busas melodi, underbart med sommar. 🤗 Idag blir det fix i garderoben på förmiddagen och i eftermiddag Skansen. 😍

Mitt älskade lilla barn! ❤❤❤❤❤

På tal om något helt annat, tänkte dela med mig av de produkter vi använder till liten. 🙂

Olja från Estelle & Thild | Aco diaper rash spray (grym produkt!) | Natusan baby wash | Barnängen salva | Aco sun lotion (favvo)

Innehåller annonslänkar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.