PHILIPS STEAMER – Amanda Panahi

Amanda Panahi

PHILIPS STEAMER

I annonssamarbete med Philips!

Jag har i ett härligt samarbete med Philips fått prov på deras Philips ComfortTouch Steamer! 🙂

För mig har vår stående steamer förenklat vardagen väldigt mycket och vi har som jag berättade vid mitt senaste samarbete med Philips gjort oss av med allt som har med strykning att göra. Att steama går så mycket fortare, är otroligt skonsamt mot plaggen och fräschar dessutom upp dem så det blir ju verkligen som att slå två flugor i en smäll. Att tvätta finare plagg såsom kashmir, ull och silke behöver jag nämligen inte alls göra ofta, steamar istället och voila så har jag både släta och fräscha plagg. 🙂 Hemma har vi en stående och på resande fot får en liten handhållen följa med, grymt bra och den tar inte alls mycket plats! Att steama är superenkelt och det kommer även med en hel del bra hjälpmedel såsom skyddshandske och klädhängare, för bästa resultat så dra ner plagget med ena handen och stretcha ut det medans du steamar med den andra, det tar inte många sekunder må jag lova.JGivetvis kan du justera höjden på steamern och styrkan i ångan, tjockare material behöver givetvis full styrka.

Som jag nämnt tidigare är jag ett stort fan av allt som förenklar vardagen, stor tumme upp för Philips Steamers, jag har ju hunnit testa ett gäng nu och alla har verkligen levt upp till mina förväntningar. Här hemma steamar mannen och jag dagligen våra plagg och då enbart på någon minut. 🙂

Är ni också sugna på att testa denna grymma produkt (ja! :D) så har jag ett finfint erbjudande. Med Rabattkoden ”steamer2018” får ni 40% rabatt, koden är giltig till och med 30/6 och gäller på Philips webshop. Hur bra?! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Karin Vestman

  Å jag är så ledsen för att jag missade erbjudandet… Vet du om det kommer igen? Jag vill så gärna köpa en, men tycker det är för mycket pengar, men med 40% rabatt kändes det möjligt…

  1. amandapanahi

   Hej Jessica, via sidan går du in på Philips webshop, lite otydligt inser jag. 😬 Det kommer upp köp hos och då trycker du på Philips. Lägg i kundvagn och ange kod steamer2018 (litet s).

   Hoppas du hittar, hör av dig igen annars så kollar jag upp.

   Kram

   1. Jessica

    Nu funkade det 🙂 beställde en nyss! Mvh nybliven mamma, kommer spAra massa tid. Tack för hjälpen 🙂 kram Jessica