MIN HELG – Amanda Panahi

Amanda Panahi

MIN HELG

I fredags promenaden Busan, mommo och jag till Skansen, var första gången mommo var med oss. 🙂

Vi fick dessutom sällskap av det här fina gänget, Sofia och Bernard. ❤️ Tänk att Sofia och Carl gifter sig i helgen, som jag längtar!

En liten Busa hade som sagt sin premiärtur på hästryggen vid 1 år och 9 månaders ålder. Måste säga att jag både är impad av hennes mod och balans, hösten drog till och med iväg ner i diket för att äta gräs men liten satt kvar, haha. Efter det kände jag dock att det var nog bra att hålla mamma i ena handen, tur det för hästen Walle var en hungrig typ. 😂🙈

Det blir såklart farfarsbilar, lilla Skansen och massa annat skoj innan vi tog oss en glass i skuggan hela gänget. Väldigt mysig dag med familj och vänner. 💗

På kvällen hade vi tjejkväll då mannen var pp sommarfest, en Busa var med på lite balkonghäng innan hon somnade gott. Mamma och jag kollade Let’s Dance och hade det väldigt mysigt.

Blev en sväng i det underbar vädret med min lilla kille på kvällen. 🙂

Lördagen började med parklek för att sedan greja en massa hemma, mamma var här för att hjälpa oss då gick liksom inte att ställa in pga hettan. 🙈

På kvällen var det dags att gå till min farmor igen, nu vankades det middag för hela släkten. Mycket trevlig kväll. 🙂 Chloé hade så kul med sina sysslingar.

En liten paus i allt bus behövdes, barnen var helt svettiga haha.

Söndagen blev enbart en fixa hemma dag, jäklar i min låda vad varmt det var, höll nästan på att svimma. På kvällen var vi alla mer än värda en smarrig pizza. :))

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Madeleine

  Alltid så mycket härliga bilder! <3 Bor i USA och saknar verkligen svensk sommar när jag ser dina fantastiska bilder.

  Av ren nyfikenhet tänkte jag fråga när ni planerar nummer två? hihi. Och tror ni att ni bor kvar i stan eller kollar på hus/radhus någonstans?

  Önskar dig en trevlig helg! Kram

  1. amandapanahi

   Åh tack! 🙂 Jajamen en liten till vill vi ha. 😍 Haha vi tvekar rätt mycket i den frågan, blir iaf en lägenhet till innan valet ska tas tror jag.

   Kram kram

 2. Louise

  Hej Amanda! Det ser ut som ni har haft en toppenhelg, du har verkligen så härlig blogg!! Och måste bara fråga, vart slingar du och fixar håret och hos vem? Verkligen SÅ snyggt!!
  Kram

  1. amandapanahi

   Hej Louise,

   Åh tack! 🙂 Gjorde dom dock hos min mammas frisör i Helsingborg. 🙈 Min frisör flyttade för något år sedan och inte hittat någon jag är stammis hos i Sthlm ännu.

   Kram

 3. Ella

  Hej! Härlig helg! Var är stolarna o lilla bordet i balkongen ifrån? Skulle vara perfekta hemma hos oss också!