MAGISKA DAGAR – Amanda Panahi

Amanda Panahi

MAGISKA DAGAR

WOWOWOW säger jag bara, vilken helg!! Vädret visade sig på sin absolut bästa sida, ceremonin var så vacker och likaså brudparet! Ett riktigt pangbröllop. För mig var det här bröllopet väldigt speciellt då det var är en nära vän som gifte sig och för att jag var tärna för första gången. Ingen av mina bästa vänner är gifta. Eller jo Sofia nu såklart. 😀 Carl och Sofia är några av de mest generösa och fina människorna jag känner och givetvis lös det igenom under hela bröllopet! Jag höll dessutom tal för första gången någonsin, var riktigt nervös där ett tag men det kändes bra. Middagen var så jädrans lyckad både smakmässigt och i röj, slutade med att alla stod på stolarna och dansade. Sedans blev det ett jäkla party som för oss som var tärnor/marskalker med respektive slutade med övernattning, för skönt. Ett gäng bastade och nattbadade, men framåt 03 var jag riktigt slut som artist så handduken kastades in. Morgonen efter blev det brunch med härlig havsutsikt, det var ett trött men väldans lyckligt gäng som skrattade ikapp. <3 Den här badkrukan tog sig till och med ett dopp. När det var dags att åka in till stan glider en yatch in för att hämta upp oss, inte helt fel. 😉 Där blev det lite bubbel, musik och häng i 2 timmar, att det var 28 grader ute gjorde resan helt underbar. Den här helgen kommer för alltid finnas kvar i minnet och är oerhört glad över att ha Sofia och Carl i vårt liv, älskar att vi numera är familjevänner. <3 Första familjeresan går av stapeln om en månad.

Innan vigseln blev bruden plus vi tärnor fixade på Diplomat. 🙂

Snälla nåååån, får man ens vara såhär vacker!! <33 Finaste bruden!

Carl hade bokat en bil som hämtade oss, förmodligen första och sista gången jag åker Maybach. 😉

Tjeeena Steffeeee. <3 Tråkigt benutrymme ändå, haha.

<33333

Från vigseln blev det en härlig båttur ut till Villa Soludden där festen ägde rum!. 🙂

Hej älskling! 🙂

Som sagt en rätt stökig middag, som det i min mening ska vara. 😉

Att avsluta middagen med dans och isfacklor kan typ inte blir fel.

Humle och Dumle i sitt esse. Så kul att Jonas tog fel på oss hela kvällen, tur att han bara la armen om mig.. Hahah. 😀

En bättre båtresa for sure. Vi sa det, inte många dagar blåsten på havet är skön, absolut det drömmigaste vädret man kunnat önska! På eftermiddagen var vi tillbaka hos vår lilla Busa, blev lek följt av pizza på balkongen. Mums! Tack Sofia och Carl för bästa helgen! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Alltså bruden!!😍 så himla vacker!! Och vilket drömbröllop!! Ska vara toastmadame på ett bröllop i sommar där brudparet önskar en riktig festmiddag! Har du några bra tips på hur det blir en riktig röjmiddag?🎉 Du har ju varit på många bröllop samt gift dig själv! Så tacksamt med tips!😄 kram!!

  1. amandapanahi

   Hej Sandra! Jaa eller hur, såå fin! 😍

   Det är verkligen så roligt, vi hade också det! Mitt tips är bra musik inför talare, alltså bara en snabbis men att det är lite go i musiken. Sedan överraskningar såsom komma ut med en bricka skakshots/hotshots eller liknande, alltid kul. 😍 Sedan avsluta med några riktigt bra partylåtar och alla borden får Isfacklor eller tomtebloss, perfekt avslut på middagen och början på festen! Lycka till! 💗

 2. Sofia

  Wow vilken helg och vilken tur med vädret. Förra året vid den här tiden var det 10 grader varmt och spöregn. Din tärnklänning var så fin, den skulle du ju lätt kunna använda som en festklänning.

 3. Cia

  Bara sett Sofia i din blogg och på din insta men hon är sååååå vacker! Och har så himla varm blick! Och hennes hårfärg är goals! 😄

  1. amandapanahi

   Håller helt med dig, såå himla vacker är hon och världens finaste människa typ! 😍 Tror inte ens hon någonsin färgat, man blir ju nästan arg.. 😂😂😂

 4. Caroline

  Ååå va drömmigt😍😍Vart kommer sofias klänning som hon bär under båtturen ifrån? Kram❤️

  1. amandapanahi

   Verkligen drömmigt! 🤗😍 Tyvärr en gammal H&M Studio, undrade detsamma nämligen haha, såå fin!

   Kram 💗💗