ETT LITET HEJDÅ – Amanda Panahi

Amanda Panahi

ETT LITET HEJDÅ

Hej alla fina!

Som vissa av er anat är det dags för mig att sluta blogga, det här blir alltså mitt sista inlägg! 😥 Känns såklart väldigt tråkigt då bloggen blivit en stor del av mitt liv, ibland lite för stor del.. Wow säger jag bara, trodde aldrig den skulle tas emot så väl, har varit en fröjd att skriva här inne och alla fina kommentarer och tips jag fått, obeskrivligt tacksam. ❤️

Dock kom jag till en punkt där det helt enkelt inte går längre, stress och press tog helt bort det roliga! Jag har levererat 2-3 inlägg per dag sedan start, låter kanske inte så vidare svårt men tro mig det är det, inte nog med att man ska skriva inläggen ett ämne måste ju kommas på. Ju äldre Busa blev desto svårare var det att hålla bloggen intressant. Att vara hemma med liten på heltid, blogga på heltid, ta hand om ett hem osv blev helt enkelt för mycket för mig och jag kom många gånger på mig själv få en klump i magen när jag inte hunnit blogga på morgonen och varje gång lillis sov bloggade jag.

Men vill ändå i det här inlägget fokusera på det bra och roliga för det har verkligen varit en spännande och givande resa för mig. Bara det att jag fått använda huvudet lite under mammaledighet, haha. 😅 Efter sommaren börjar jag jobba igen och om jag känner stress kring bloggen nu kan jag bara ana hur det ska gå då, därför tog jag det här ganska tråkiga beslutet. Förhoppningen var alltid att kombinera men inser mina begränsningar, är inte gjord för att ha två jobb och barn, stressmagen kommer ta över då. 🙈

Ni blir dock inte av med Busan och mig, jag fortsätter med Instagram så följ gärna med oss där! 😍

Tack till alla ni som följt Busa och mig här! ❤️❤️❤️❤️❤️ Ni har gjort det här till världens roligaste lilla äventyr! 🙌🏻 Många av er har följt med sedan Chloé var en skrikig 3 månaders bebis till en pratglad liten tjej som fyller 2 efter sommaren, häftigt! Vill avsluta med att skicka en massa kärlek till er alla! ❤️

Nyfödd älskling!

Busa 1 år och 9 månader!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Hej Amanda! Tråkigt att du slutat blogga, gillar verkligen din blogg. Har lite frågor till dig som jag hoppas du kan svara på. Har nämligen kommit in på en populär inköpsutbildning nu till hösten och funderar därför på att säga upp mig från mitt nuvarande jobb. Har tidigare läst en universitetsutbildning och har bra lön men känns inte “rätt” och får ångest när jag tänker på att detta är det jag ska göra resten av mitt liv. Tycker ditt jobb som modeinköpare låter superintressant och att jobba med mode är det som lockar mest om jag väljer att läsa inköpsutbildningen. Har dock aldrig jobbat i butik så kommer behöva börja jobba extra under studietiden för att få erfarenhet då jag vet att de kräver det hos exempelvis H&M. Jag kommer vara närmare 30 år när jag är klar med utbildningen, tror du jag kommer känna mig “gammal” och kommer det vara svårt för mig att få jobb på H&M då jag som sagt inte kommer ha så mycket erfarenhet från butik? Hur skulle du säga arbetsmiljön är? Är det mycket stress och konkurrens? Jag har även förstått att lönerna är sämre än om man väljer att jobba som inköpare inom andra branscher. Finns det möjlighet att tjäna mycket pengar även som modeinköpare om man är driven och jobbar hårt? Vore väldigt tacksam om du tog dig tid att svara. Kram!

 2. Helene

  Din blogg sticker ut i bloggvärlden! Du verkar vara så genuin och klok och insiktsfull! Du prioriterar din lilla tjej och värdesätter det som är viktigt i livet! Du har bjudit på många fina bilder och lite glamour👠Tack fina Amanda och lycka till med allt i livet!
  Mvh från Jämtland

 3. Sandra

  Åh va tråkigt att höra, har följt din blogg slaviskt då min son bara är några månader yngre än Chloé så det har varit så kul att ni legat lite före i utvecklingen. Jag beundrar dig för att du hunnit leverera så många inlägg som du gjort. Lycka till i framtiden med jobb och familjeliv!

 4. Elin

  åh va tråkigt ! gilla verkligen din blogg, Den kändes väldigt mogen och vuxen på ett helt annat sätt än andra bloggar jag läst !
  uppskatta din härliga vardag med helg bestyr . Men jag förstår dig fullt ut att familjen och hur man mår och känner går först .
  tack för att jag fått följa din resa här och jag kommer följa dig vidare på Instagram 🙂 kram och trevlig helg !

 5. Ine

  Åå va tråkigt😔Kommer sakna er båda❤️Varit så roligt at få följa din fina familj och spännande vardag med en liten. Jag bodde i Stockholm/Östermalm første halvår av 2017 och tyckte at det var så kul när jag spottade er alla fyra på fältan utandör sabis en lördag. Ångrar fortfarande at jag inte gick bort och sa hej😂🙈❤️Stor kram til dig, fina Amanda! Och ha världens bästa sommar😊

 6. Fanny

  Har varit med sedan början och din blogg blev snabbt en favorit! Din härliga personlighet och positiva inställning till livet lyser igenom =) Jag är 23 och känner att det är ett par år kvar tills jag själv vill skaffa barn. Men så kul det varit att följa dig och Chloe!! Du är så inspirerande i dig själv, som mamma & din stil – så snygg! Tack för den här tiden och all lycka till lilla familjen. Hoppas att du kanske tittar in och gör Come back i framtiden 😃

 7. Malin

  Å vad tråkigt men tack för den här tiden och för allt du har delat med dig av och inspiration som du har givit mig!!
  Det har varit så kul att följa dig och Chloé för hon påminner mycket om min egen son, precis två år fyllda. Från första kämpiga månaderna till ett litet yrväder full av energi och bus.
  Du gör helt rätt i att lyssna på kroppen och ta bort det som skapar onödig stress. För fyra månader sedan kom lillasyster och jag lovar dig, det är full rulle på dagarna även om sonen går på förskola. Så jag förstår precis!

  Lycka till med allt nu!

 8. Sara

  Men neeej, vad tråkigt! 😩 Förstår dig dock till 100%, det är tungt att ratta jobb och en liten!
  Tack för alla de inlägg du skrivit! Har en tjej som är typ ett halvår yngre än Chloé så det har varit intressant att följa hennes utveckling och se vad man har att vänta sig 🙂

 9. Johanna

  Tack Amanda! Du är grym! Supertråkigt för oss men såklart helt rätt för dig! Har varit så kul att följa dig och din familj, all lycka till er!

 10. Anna

  Så synd då detta varit en av mina favoritbloggar men förstår dig verkligen och tycker det är inspirerande att det finns vissa som på riktigt sätteer fin familj, hälsa och andra viktigare saker först.

 11. Gabriella

  Vad tråkigt Amanda! Det har verkligen varit mysigt att få följa dig och din fina gullis. Du var som ett bloggproffs redan från start 👌🏼Hoppas ni får en fin sommar!!

 12. Catharina

  Åh detta var ledsamt att läsa! Har verkligen uppskattat din blogg, du har lyckats så bra med den. Önskar dig all lycka <3

 13. Vanessa

  Tack för att du delat me dig <3 Följt din blogg varje dag sedan min tjej kom för 9 månader sedan. Det har vart så mysigt att få ta del av era dagar, tips och erfarenheter. Tycker du gör helt rätt! Kram

 14. Sofie

  Vill också bara tacka för en toppenblogg! Kommer absolut fortsätta följa din instagram. Stor kram ❤

 15. Alice

  Har aldrig kommenterat innan men vill bara säga tack för en fantastisk blogg! Så tråkigt att du ska sluta då din blogg är en av mina absoluta favoriter, har följt dig sen start!
  Det har varit så fint att följa din resa med Chloé och fått mig att lära mig mycket om första tiden med barn, både positivt och negativt vilken jag älskar med din blog. Du visar inte bara upp en perfekt fasad utan erkänner när du är stressad, har det jobbigt, osv. Mycket nyttigt då både jag och min kille går i tankar om barn inom snar framtid men ingen nära vän till mig har barn än. Har lärt mig mycket av din blogg och har varit så intressant att följa din resa som mamma. Tusen tack, ska fortsätta följa på Instagram!

 16. Mikaela

  Åh vad tråkigt att höra! Dock förståeligt, inte lätt att hinna med allt. Bra att du prioriterar om, för din skull! Kommer fortsätta följa dig på insta, men vill ändå tacka för alla fina inlägg och att du delat med dig så mycket. Ha en fantastisk sommar! <3

 17. Sara

  Åh vad tråkigt, men så himla förståeligt! Jag har inte läst någon blogg så frekvent sedan ebba von Sydow och Elin kling tiden (cirka 11 år sedan..!) och måste säga att jag fastande så för din blogg! Så varm, genuin och fin! Lycka till i framtiden!

 18. Mia

  Aldrig heller kommenterat, men läser över typ 30 (och då stora/kända) bloggar regelbundet o denna är en av mina favoriter jag nog går in på mest trots lever helt annat liv utan barn osv. Så himla tråkigt! Men varmt lycka till framöver! 🙂

 19. M

  Har aldrig kommenterat tidigare men jag vill bara säga TACK! Min dotter påminner mycket om din och jag har hittat tröst och motivation i dina inlägg, framförallt det första halvåret som nybliven mamma.
  Härligt att ha alla minnen sparade i text och bild, säkert underbart att kunna bläddra bakåt och läsa 😊 Ha en fin sommar och lycka till när det är dags för jobb och förskola!